2009. március 3., kedd

Végre egy dolgos nap

Eléggé lefáradtam ma, úgyhogy csak pár mondatban megosztom, hogy mi volt:

A mai nap úgy telt, hogy Igor elvitt engem, és megmutatta a medencéket, amiket ellenőriznem kell. Egyelőre még csak a vegyszereket kell ellenőrizni, meg vizet hozzáadni a medencékhez (ez medencénként nagyjából 10 perc). Van 7 medence (3 DC környékén, 2 Annapolisban, 1 Baltimore-ban, a többi meg elszórva), de ahogy a többiek nyitják a medencéket, úgy egyre több és több lesz. Minden medencét hetente kétszer kell ellenőrizni, és általában egy nap alatt végig lehet menni rajtuk. Persze, ha szebb lesz az idő, akkor onnantól kezdve már porszívózni is kell a medence alját (ez az a tevékenység, amit a jobb felső sarokban lévő képen végez az úriember), az meg már kicsit macerásabb, ami kb. fél óra. Jelenleg még nem lehet csinálni, mivel vannak olyan medencék, amin jégtáblák úszkálnak. :)

Mivel ma mindet megnéztük, holnap nem tudom, hogy mit kell csinálnom, majd meglátjuk. Autó az még mindig nincs, de holnap-holnapután talán már megkapom.

Úgy néz ki, hogy jövő héten jön még egy lengyel srác is medencét nyitogatni, ugyanis több amerikai visszalépett. Nem tudom meddig marad, de úgy néz ki, hogy majd vele osztozom a szobámon. Jó lett volna, ha még egy darabig egyedül lakhatok ott, de hát ez van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése